Απέναντι στην Ανόρθωση ως τυπικά φιλοξενούμενη για την 3η θέση

Απέναντι στην Ανόρθωση ως τυπικά φιλοξενούμενη για την 3η θέση

Δελτίο τύπου από το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΚ αναφέρει: 

«Στο πλαίσιο της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος η ομάδα μας αγωνίζεται αύριο (21/02), ως τυπικά φιλοξενούμενη με την ομάδα της Ανόρθωσης στο Κίτιον.

Μοναδικός στόχος για την ομάδα μας η νίκη, με την οποία εξασφαλίζεται και μαθηματικά η τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια και απομένει μόνο ο τελευταίος αγώνας με την Ομόνοια στην έδρα μας για να κριθεί η δέυτερη.

Υπενθυμίζουμε οτι με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος οι πρώτες 8 ομάδες θα αγωνιστούν στην β’ φάση σε αγώνες με την μορφή Playoff, με την πρόκριση από τα προημιτελικά και τα ημιτελικά να κρίνεται στα δύο νικηφόρα αποτελέσματα ενώ στον μεγάλο τελικό θα χρειαστούν τρια νικηφόρα αποτελέσματα για να ανακηρυχθεί η φετινή πρωταθλήτρια ομάδα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 19.00 και θα μεταδίδεται απευθείας από το Cytavision Sports 4».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE