Πρόκριση στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Πρόκριση στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Στην οκτάδα του τουρνουά της Μασσαλίας προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Χούμπερτ Χουρκάτς.

Ο Έλληνας τενίστας που πέρασε μπάι από τον πρώτο γύρο επικράτησε με 6-4, 6-2 του αντιπάλου του Νο.76 στον κόσμο και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Ο ημιφιναλίστ του Australian Open δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο σετ ωστόσο κατάφερε στο φινάλε να κάνει το break και να το κατακτήσει.

Ο Στεφ μπήκε ακόμη καλύτερα στο δεύτερο σετ όπου έκανε δύο break και «καθάρισε» με σχετική άνεση. Ο Τσιτσιπάς είχε και πάλι ένα πολύ καλό πρώτο σερβίς ενώ δεν κινδύνευσε με break αφού δε δέχτηκε break point.

Στα προημιτελικά ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεργκέι Στακόφσκι – Γκρεγκουάρ Μπαρέρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE