Πρόκριση στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Πρόκριση στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Στην οκτάδα του τουρνουά της Μασσαλίας προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Χούμπερτ Χουρκάτς.

Ο Έλληνας τενίστας που πέρασε μπάι από τον πρώτο γύρο επικράτησε με 6-4, 6-2 του αντιπάλου του Νο.76 στον κόσμο και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Ο ημιφιναλίστ του Australian Open δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο σετ ωστόσο κατάφερε στο φινάλε να κάνει το break και να το κατακτήσει.

Ο Στεφ μπήκε ακόμη καλύτερα στο δεύτερο σετ όπου έκανε δύο break και «καθάρισε» με σχετική άνεση. Ο Τσιτσιπάς είχε και πάλι ένα πολύ καλό πρώτο σερβίς ενώ δεν κινδύνευσε με break αφού δε δέχτηκε break point.

Στα προημιτελικά ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεργκέι Στακόφσκι – Γκρεγκουάρ Μπαρέρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE