ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ: Ψάχνει 27χρονο η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ: Ψάχνει 27χρονο η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί το πρόσωπο που απεικονίζεται στη φωτογραφία πιο κάτω, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, 2019, στην Λευκωσία

Ο καταζητούμενος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ονομάζεται ANTON DOLINOV, κατάγεται από τη Ρωσία και είναι ηλικίας 27 χρόνων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE