ΚΥΠΡΟΣ: Της έκαψε το όχημα - Την απειλούσε να αποσύρει την καταγγελία

ΚΥΠΡΟΣ: Της έκαψε το όχημα - Την απειλούσε να αποσύρει την καταγγελία

Εκτός από υπόθεση εμπρησμού, ο 37χρονος φαίνεται ότι θα τεθεί ενώπιον δικαστηρίου και για προσπάθεια παρέμβασης στην δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΡΙΚ από την Πάφο, στο «Πρωινό Δρομολόγιο», 37χρονος από την Λεμεσό, φαίνεται να έκαψε το όχημα πρώην φίλης του από την Πάφο.

Ο 37χρονος στην συνέχεια συνελήφθη και αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για να κατηγορηθεί και στην συνέχεια να του επιβληθεί ποινή.

Ωστόσο, ο 37χρονος φέρεται να απείλησε την πρώην φίλη του, να αποσύρει την καταγγελία για την υπόθεση εμπρησμού από το δικαστήριο.

Ο ύποπτος, στην συνέχεια απανασυνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE