ΚΥΠΡΟΣ: Της έκαψε το όχημα - Την απειλούσε να αποσύρει την καταγγελία

ΚΥΠΡΟΣ: Της έκαψε το όχημα - Την απειλούσε να αποσύρει την καταγγελία

Εκτός από υπόθεση εμπρησμού, ο 37χρονος φαίνεται ότι θα τεθεί ενώπιον δικαστηρίου και για προσπάθεια παρέμβασης στην δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΡΙΚ από την Πάφο, στο «Πρωινό Δρομολόγιο», 37χρονος από την Λεμεσό, φαίνεται να έκαψε το όχημα πρώην φίλης του από την Πάφο.

Ο 37χρονος στην συνέχεια συνελήφθη και αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για να κατηγορηθεί και στην συνέχεια να του επιβληθεί ποινή.

Ωστόσο, ο 37χρονος φέρεται να απείλησε την πρώην φίλη του, να αποσύρει την καταγγελία για την υπόθεση εμπρησμού από το δικαστήριο.

Ο ύποπτος, στην συνέχεια απανασυνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE