Έκανε διάρρηξη στο σπίτι του πρώην για να διαγράψει... ροζ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της

Έκανε διάρρηξη στο σπίτι του πρώην για να διαγράψει... ροζ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν άσχημος, ωστόσο η γυναίκα δεν είχε υπολογίσει πως έχει στην κατοχή του μία γυμνόστηθη φωτογραφία της.

Όταν αποφασίζεις να δελεάσεις τον σύντροφό σου με μία πικάντικη φωτογραφία πρέπει να είσαι σίγουρη πως το υλικό δεν θα φτάσει σε λάθος χέρια.

Μία γυναίκα χώρισε με αρκετά επεισοδιακό τρόπο από το αγόρι της. Εκείνος, το πήρε τόσο άσχημα που την απείλησε πως θα βγάλει στην... φόρα μία γυμνόστηθη φωτογραφία της.

Εκείνη, σκέφτηκε τόσο ψύχραιμα που αποφάσισε να διαρρήξει το σπίτι του!

Όταν ο πρώην της έπεσε για ύπνο, τρύπωσε από το παράθυρο. Σιγουρεύτηκε ότι κοιμάται αρκετά βαθιά... από το ροχαλητό του και δίχως δεύτερη σκέψη άρπαξε το κινητό του.

Η φωτογραφία της σβήστηκε κι εκείνη εξαφανίστηκε πριν την πάρει είδηση.

Η Jana Hocking μοιράστηκε την ιστορία της στη New York Post.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE