Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι του Φοιτητικού Συμβουλίου, Η Λειτουργός του Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας και μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία στο πλαίσιο των εορτασμών της «Ημέρας του Πολίτη» (15η Σεπτεμβρίου).


Ο αξιότιμος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ν. Αναστασιάδης, καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και εκδήλωσε την χαρά και την έκπληξή του για τη μαζική συμμετοχή των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και σχολείων. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου καθώς και για τις δραστηριότητες του κάθε Υπουργείου.


Μετά το πέρας της Άτυπης Συνεδρίας υποβλήθηκαν ερωτήσεις και εισηγήσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Υπουργούς. Η παροχή του βήματος αυτού αποτέλεσε ευκαιρία για την ενεργή συμμετοχή των νέων στα πολιτικά δρόμενα καταθέτοντας τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE