Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι του Φοιτητικού Συμβουλίου, Η Λειτουργός του Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας και μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία στο πλαίσιο των εορτασμών της «Ημέρας του Πολίτη» (15η Σεπτεμβρίου).


Ο αξιότιμος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ν. Αναστασιάδης, καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και εκδήλωσε την χαρά και την έκπληξή του για τη μαζική συμμετοχή των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και σχολείων. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου καθώς και για τις δραστηριότητες του κάθε Υπουργείου.


Μετά το πέρας της Άτυπης Συνεδρίας υποβλήθηκαν ερωτήσεις και εισηγήσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Υπουργούς. Η παροχή του βήματος αυτού αποτέλεσε ευκαιρία για την ενεργή συμμετοχή των νέων στα πολιτικά δρόμενα καταθέτοντας τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE