ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ με αφορμή την υπόθεση Ουζόχο – Συστήνει προσοχή και σε άλλους παίκτες…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ με αφορμή την υπόθεση Ουζόχο – Συστήνει προσοχή και σε άλλους παίκτες…

Ο Χένρι Ενγουόσου, πρώην αρχηγός των Αετών της Νιγηρίας, προειδοποίησε τους νεαρούς παίκτες στη Νιγηρία να χρησιμοποιούν πάντα τις νόμιμες οδούς για τα έγγραφα τους πριν πάνε στο εξωτερικό για καριέρα.

Επίσης συνέστησε προσοχή στις αρμόδιες αρχές της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νιγηρίας και του πρωταθλήματος για την υγεία των παικτών και για το γεγονός ότι πρέπει να δίνεται η σωστή προσοχή και σημασία σε τέτοια θέματα.

Οι δηλώσεις του Ενγουόσου έγιναν στην DAILY INDPENDENT με αφορμή την ποινή που δέχθηκε ο Ουζόχο για την γνωστή υπόθεση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE