ΛΕΜΕΣΟΣ: Φύλαγε περίστροφο σπίτι του – Είπε πως το βρήκε στο κυνήγι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φύλαγε περίστροφο σπίτι του – Είπε πως το βρήκε στο κυνήγι

Περίστροφο πυροβόλο όπλο, φύλαγε στην οικία του στην Λεμεσό 53χρονος.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (21/2) μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε κατοικία 53χρονου, όπου με δικαστικό ένταλμα και στην παρουσία της 43χρονης συζύγου του, διενεργήθηκε έρευνα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το περίστροφο μαζί με 11 πλήρη φυσίγγια.

Τα μέλη της Δύναμης, συνέλαβαν την 43χρονη για το αυτοφώρω αδικήματα, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Το ίδιο βράδυ, ο 53χρονος μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου σε κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι βρήκε το περίστροφο πριν αρκετά χρόνια σε περιοχή στην Μουτταγιάκα, όπου είχε πάει για κυνήγι.

Εναντίον του 53χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη γύρω στις 00:35 της Παρασκευής (22/2) και τέθηκε υπό κράτηση.

Η σύζυγός του, γύρω στις 00:50 αφέθηκε ελεύθερη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE