ΛΕΜΕΣΟΣ: Φύλαγε περίστροφο σπίτι του – Είπε πως το βρήκε στο κυνήγι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φύλαγε περίστροφο σπίτι του – Είπε πως το βρήκε στο κυνήγι

Περίστροφο πυροβόλο όπλο, φύλαγε στην οικία του στην Λεμεσό 53χρονος.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (21/2) μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε κατοικία 53χρονου, όπου με δικαστικό ένταλμα και στην παρουσία της 43χρονης συζύγου του, διενεργήθηκε έρευνα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το περίστροφο μαζί με 11 πλήρη φυσίγγια.

Τα μέλη της Δύναμης, συνέλαβαν την 43χρονη για το αυτοφώρω αδικήματα, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Το ίδιο βράδυ, ο 53χρονος μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου σε κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι βρήκε το περίστροφο πριν αρκετά χρόνια σε περιοχή στην Μουτταγιάκα, όπου είχε πάει για κυνήγι.

Εναντίον του 53χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη γύρω στις 00:35 της Παρασκευής (22/2) και τέθηκε υπό κράτηση.

Η σύζυγός του, γύρω στις 00:50 αφέθηκε ελεύθερη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE