ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στο Ταχυδρομείο να παραλάβει πακέτο – Φόρεσε χειροπέδες 36χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στο Ταχυδρομείο να παραλάβει πακέτο – Φόρεσε χειροπέδες 36χρονος

Δεν πρόλαβε να παραλάβει το πακέτο του που έφθασε από τον Καναδά, ο 36χρονος.

Στο Ταχυδρομείο Λεμεσού έφθασε την Πέμπτη (21/2) πακέτο από τον Καναδά, το οποίο είχε ως παραλήπτη έναν 36χρονο.

Στο εν λόγω πακέτο, διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, από λειτουργό του τελωνείου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ ότι υπήρχε μισό κιλό κάνναβης.

Οι αρμόδιοι, μετά τον εντοπισμό της κάνναβης, ανέμεναν τον παραλήπτη να φτάσει στο Ταχυδρομείο για να παραλάβει το πακέτο και αμέσως του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο 36χρονος τέθηκε υπό κράτηση και την Παρασκευή (22/2) αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Για την υπόθεση καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο, ηλικίας 35 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE