ΕΝΝΙΑΡΙ ποιος;

ΕΝΝΙΑΡΙ ποιος;

Μας είχε ξαφνιάσει ο Κέρκεζ, ξεκινώντας με τον Μυτίδη στην κορυφή της επίθεσης στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Πήγε καλά ο Κύπριος διεθνής, αν και δεν έβαλε γκολ. Aυτός… μαγείρεψε το νικητήριο τέρμα του Αντονία. 

Δεν αποκλείεται να τον… ξεκινήσει και με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, αφού προχτές στο κύπελλο με τον Ερμή, επέλεξε να μην του δώσει καθόλου χρόνο συμμετοχής. 

Σε περίπτωση που δεν βάλει τον Μυτίδη, λογικά θα ξεκινήσει τον Χουράδο, επειδή ο Σλοβάκος Σράνζ ακόμα βρίσκεται σε φάση προσαρμογής. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE