ΠΑΦΟΣ: Τους νοίκιασε το σπίτι και της το ξεγύμνωσαν

ΠΑΦΟΣ: Τους νοίκιασε το σπίτι και της το ξεγύμνωσαν

Υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτρια διαμερίσματος από την Κίνα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενοικίαζε το διαμέρισμά της σε ζεύγος ομογενών, 32 και 30 ετών, και όταν έφυγαν από το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι κλάπηκαν ράφια και διάφορα αντικείμενα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ζεύγους, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία τους, δεν ανεύρεθηκε οτιδήποτε.

Και οι δύο κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE