ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Μίλησε ο Ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια του Σταύρου – «Θα μείνουν εκτεθειμένοι» - VIDEO

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Μίλησε ο Ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια του Σταύρου – «Θα μείνουν εκτεθειμένοι» - VIDEO

Τοποθετήθηκε δημοσίως ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανού, που ορίστηκε από την οικογένεια και εξέτασε την σορό του άτυχου 34χρονου που απεβίωσε όταν προσβλήθηκε από την Γρίπη Α.

Ο κ. Σταυριανού, φανερά ενοχλημένος σχολίασε το πόρισμα διοικητικής έρευνας του Υπουργείου Υγείας για τον θάνατο του 34χρονου, που είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτης (22/2) μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Ο Ιατροδικαστής ανάμεσα σε άλλα ανάφερε ότι δεν προτού εκδοθεί το αποτέλεσμα της διοικητικής έρευνας, δεν ζητήθηκε η θέση της οικογένειας ούτε του ιδίου, με τον κ. Σταυριανού να θέτει εν αμφίβολω τόσο την έρευνα όσο και το πόρισμα.

Σημειώνεται ότι την σορού του άτυχου Σταύρου, εξέτασε και ιατροδικαστής της Δημοκρατίας, ο οποίος διενεργεί την δική του έρευνα.

Μάλιστα ο κ. Σταυριανού, σημείωσε ότι ο υπουργός Υγείας πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο έρευνας και σημείωσε ότι και το δεύτερο διοικητικό πόρισμα πρέπει να αναθεωρηθεί πολιτικό προϊστάμενο του Υπουργείου γιατί στο τέλος θα μείνουν εκτεθειμένοι και οι λειτουργοί και οι κανονισμοί.

Θυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση είχε εκδοθεί κι άλλο πόρισμα έπειτα από διοικητική έρευνα το οποίο θεωρήθηκε ελλιπές.  

Δείτε όσα δήλωσε στην εκπομπή ο κ. Σταυριανού:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.