«Άτυχοι με Ανόρθωση – Θα κάνουμε τα πάντα το Σάββατο»

«Άτυχοι με Ανόρθωση – Θα κάνουμε τα πάντα το Σάββατο»

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Μανρίκε στο επίσημο σάιτ της Ομόνοιας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ εδώ! (χρειάζεται εγγραφή)

Τι δήλωσε:

«Η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε και θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Τώρα μας απομένει το παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο θα είναι δύσκολο όμως πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι και θα πάρουμε αποτέλεσμα.

Πιστεύω πως στον αγώνα με την Ανόρθωση φανήκαμε άτυχοι όσο αφορά το σκοράρισμα και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Δουλεύουμε πολύ καλά στο γήπεδο και απλά πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις.

Είμαι πολύ χαρούμενος στη Κύπρο με όλα: με τον κόσμο, με την ποδοσφαιρική κουλτούρα και γενικά με όλα. Θα συνεχίσω να δουλεύω για το καλό της ομάδας.

Ήταν πολύ καλό που αγωνίστηκα στο προηγούμενο παιχνίδι καθώς λόγω του τραυματισμού που είχα απουσίαζα αρκετό καιρό. Δουλεύω πολύ σκληρά όπως πάντα και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

Να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε το Σάββατο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE