ΠΙΕΣΕΙΣ στα μέλη του Εφετείου…

ΠΙΕΣΕΙΣ στα μέλη του Εφετείου…

Μέχρι την περασμένη Δευτέρα, υπήρξαν πιέσεις (πολιτικές κι όχι μόνο) προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ για την ιστορία με το δελτίο υγείας του Ουζόχο. 

Η στήλη μαθαίνει ότι τα τελευταία 24ωρα, συμβαίνει περίπου το ίδιο και με τα 4 μέλη του Εφετείου. Ήταν πέντε μέλη, αλλά παραιτήθηκε ο Ηλίας Στεφάνου, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του γιατρού Κυριακού Γιάγκου, αν προχωρήσει ποινικά η υπόθεση. 

Μπορείτε να φανταστείτε, ο πρόεδρος Πέτρος Κληρίδης και οι άλλοι τρεις Εφέτες, πόσες πιέσεις θα δέχονται.

Πρέπει να μάθουμε σε τούτο τον τόπο, ότι η δικαιοσύνη, πρέπει να είναι πραγματικά τυφλή. 

Θυμίζουμε ότι αύριο στις 10:30 θα συνέλθει το Εφετείο της ΚΟΠ, για να εξετάσει την πολύκροτη υπόθεση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE