ΠΙΕΣΕΙΣ στα μέλη του Εφετείου…

ΠΙΕΣΕΙΣ στα μέλη του Εφετείου…

Μέχρι την περασμένη Δευτέρα, υπήρξαν πιέσεις (πολιτικές κι όχι μόνο) προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ για την ιστορία με το δελτίο υγείας του Ουζόχο. 

Η στήλη μαθαίνει ότι τα τελευταία 24ωρα, συμβαίνει περίπου το ίδιο και με τα 4 μέλη του Εφετείου. Ήταν πέντε μέλη, αλλά παραιτήθηκε ο Ηλίας Στεφάνου, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του γιατρού Κυριακού Γιάγκου, αν προχωρήσει ποινικά η υπόθεση. 

Μπορείτε να φανταστείτε, ο πρόεδρος Πέτρος Κληρίδης και οι άλλοι τρεις Εφέτες, πόσες πιέσεις θα δέχονται.

Πρέπει να μάθουμε σε τούτο τον τόπο, ότι η δικαιοσύνη, πρέπει να είναι πραγματικά τυφλή. 

Θυμίζουμε ότι αύριο στις 10:30 θα συνέλθει το Εφετείο της ΚΟΠ, για να εξετάσει την πολύκροτη υπόθεση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE