ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίχρονο αγοράκι έβαλε φωτιά σε οικία - Πρόλαβε τα χειρότερα ο πατέρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίχρονο αγοράκι έβαλε φωτιά σε οικία - Πρόλαβε τα χειρότερα ο πατέρας

Το παιχνίδι ενός τρίχρονου αγοριού έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική και μέλη της Αστυνομίας τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/02). 

Σύμφωνα με πληροφορίες αγοράκι τριών χρόνων έθεσε σε λειτουργία ηλεκτρικό στεγνωτήρα μαλλιών, με αποτέλεσμα να θέσει φωτιά σε στρώμα κρεβατιού.

Αμέσως ο πατέρας απομάκρυνε το στρώμα βγάζοντας το στο μπαλκόνι της οικίας, με την φωτιά να εξαπλώνεται σε πλαστικό σκέπαστρο σκίασης, αλλά και στα τζάμια της μπαλκονόπορτας. 

Μέλη της Πυροσβεστικής κατέσβησαν την Πυρκαγιά και αποφευχθήκαν τα χειρότερα, έχοντας μόνο υλικές ζημιές. Η οικία της οικογένειας καλύπτεται από ασφάλεια.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE