ΠΑΦΟΣ: 'Ντού' σε υποστατικό με παράνομο τζόγο - Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: 'Ντού' σε υποστατικό με παράνομο τζόγο - Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ιδιοκτήτης

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν την Παρασκευή (23/02), μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων στην  Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης γύρω στις  20:00 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν ελέγχο σε υποστατικού, με στόχο την πάταξη του φαινομένου της κυβείας  στην Πάφο.

Στην διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, που φαίνεται να μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου και στους οποίους φέρεται να υπάρχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών προγραμμάτων, 5 οθόνες, 5 πληκτρολόγια και 5 mouse.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού ανακρίθηκε γραπτώς από την Αστυνομία και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των τεκμηρίων που κατασχέθηκαν και εστάλησαν για περαιτέρω ηλεκτρονικό έλεγχο στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

(KYΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.