ΟΥΖΟΧΟ – ΕΦΕΣΗ: Τα δύο λογικά σενάρια και το… τρίτο που θα φέρει νέο μπάχαλο

ΟΥΖΟΧΟ – ΕΦΕΣΗ: Τα δύο λογικά σενάρια και το… τρίτο που θα φέρει νέο μπάχαλο

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι ποδοσφαιρόφιλοι τη σημερινή (23/02) απόφαση του Εφετείου για την πολύκροτη υπόθεση Φράνσις Ουζόχο, κυρίως φυσικά οι οπαδοί της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, αλλά και των άλλων ομάδων που επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα η απόφαση που θα βγάλει το Εφετείο.

Τα δύο… λογικά σενάρια, είναι:

Α) Να διατηρηθεί ο μηδενισμός της Ανόρθωσης στο ματς με τον Απόλλωνα (σσ. κατακυρώθηκε ως γνωστό υπέρ της Λεμεσιανής ομάδας με 0-3 από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ) καθώς και η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στην «Κυρία».

Β) Να υπάρξει ανατροπή της απόφασης, δηλαδή να δικαιωθεί η Ανόρθωση και να ισχύσει το αποτέλεσμα του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο γήπεδο (1-0) και να μην ισχύσει ούτε το -6.

 

«Παίζει» όμως και ένα ΤΡΙΤΟ σενάριο....Διαβάστε τo στο Themasports. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Στις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ για συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE