ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία ως ύποπτους, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας κλοπής μηχανής ΑΤΜ στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για δύο πρόσωπα από την Συρία ηλικίας 53 και 23 ετών. Σύμφωνα με  το ιστορικό της υπόθεσης οι δράστες επιχείρησαν να κλέψουν μηχάνημα ΑΤΜ στον  δρόμο Κισσόνεργας – Πέγειας στις 20 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες προς το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν το όχημα τους, το οποίο οδήγησαν κατά του μηχανήματος της ΑΤΜ.

Ωστόσο, μη μπορώντας να τα καταφέρουν, τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημα λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διαφάνηκε ότι το όχημα που εγκατέλειψαν είχε κλαπεί την προηγούμενη νύχτα δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου στη περιοχή της Χλώρακας.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.