LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου: Μίλησε για το πότε θα γίνει η βάπτιση του γιου της

Αθηνά Οικονομάκου: Μίλησε για το πότε θα γίνει η βάπτιση του γιου της

Η Αθηνά μίλησε για τον γάμο της αλλά και για την βάπτιση του μικρού της. 

Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ντύνεται νύφη την ίδια ημέρα με τη βάφτιση του γιου της, αλλά και πότε ετοιμάζουν το μυστήριο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αθηνά Οικονομάκου.

Είχε ακουστεί πως θα γίνουν μαζί η θρησκευτική τελετή και το μυστήριο της βάπτισης. Τελικά γιατί επιλέξατε να γίνουν ξεχωριστά;
«Δεν είχε βάση αυτό που είχε ακουστεί. Από την αρχή είχαμε αποφασίσει να κάνουμε τον γάμο ξεχωριστά για να τον ζήσουμε με τον Φίλιππο όπως έπρεπε. Χωρίς το άγχος του μωρού, χωρίς ταλαιπωρία για τον κόσμο, ο οποίος θα έπρεπε να παρακολουθήσει δύο μυστήρια το ένα μετά το άλλο, που διαρκούν αρκετή ώρα συνολικά. Θέλαμε να απολαύσουμε τον γάμο μας και έτσι έγινε»

Εχεις ξεκινήσει να προετοιμάζεις τη βάπτιση του Μάξιμου; «Οχι ακόμη. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη την ημερομηνία. Μόλις την αποφασίσουμε θα τη διοργανώσω λίγο καιρό πριν», λέει στο Tv Έθνος και συνεχίζει:

«Θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για το αντίθετο», είπε και αποκάλυψε τις νονές του μικρού. «Είναι οι δυο κολλητές μου φίλες και η κολλητή φίλη του Φίλιππου. Η Νικόλ Παναγιώτου, η Βάσω Λασκαράκη και η Εύη Πρεβενά. Δεν μπορούσαμε να το αρνηθούμε, δεν υπήρχε επιλογή. Ήταν τύπου: «Εμείς θα το βαπτίσουμε» (γέλια). Είπαμε εντάξει!».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανησυχία στην Ευρώπη για το challenge, «Sex Roulette» - Ανήλικες συνευρίσκονται με αγνώστους και «χάνουν» όσες μείνουν έγκυοι

• Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή η 56χρονη Ελένη μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

• Μόνη Αββακούμ: Αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση - Τέλος της εβδομάδας αποφασίζει το Συνοδικό

• Γαμπρός στην Ελλάδα έφτασε στην εκκλησία με τρακτέρ και η νύφη με συνοδεία κλαρίνων - Δείτε βίντεο

• Κυβέρνηση: Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για παύση Αρχηγού και Υπαρχηγού – Τι γίνεται με Χαρτσιώτη

• Γυμναστήριο στο Κολωνάκι ανοίγει ο Τάιλερ ΜακΜπεθ - Προχώρησε στη σύσταση εταιρείας

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Παίζει πιάνο και τραγουδά στην Ιωάννα-Μελωδία – Δείτε βίντεο



ΠτΔ σε Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας: «Λιγότερες δηλώσεις και περισσότερες πράξεις και ενέργειες»

ΠτΔ σε Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας: «Λιγότερες δηλώσεις και περισσότερες πράξεις και ενέργειες»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Θεμιστού Αρναούτη και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας κ. Πανίκου Σταύρου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, του Γενικού Εισαγγελέα κ. Γιώργου Σαββίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριου Χαρτσιώτη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top