Εντυπωσιασμένη η Ολλανδή ολυμπιονίκης από τους Λυθροδοντιάτες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εντυπωσιασμένη η Ολλανδή ολυμπιονίκης από τους Λυθροδοντιάτες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Κύπρο είμαστε φιλόξενος λαός και αυτό αποδεικνύεται άλλη μια φορά. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο Anna van der Breggen μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κύπρο και τους κατοίκους της ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό το οποίο την…ξάφνιασε ευχάριστα.

Συγκεκριμένα η Ολλανδή αθλήτρια της ποδηλασίας δήλωσε πως πηγαίνοντας για προπόνηση, ξέχασε το κράνος της Λεμεσό. Μέσα σε 10 λεπτά οι Λυθροδοντιάτες όχι μόνο της βρήκαν κράνος αλλά της κέρασαν και καφέ!

«Αυτό δεν το βρίσκεις στη χώρα μου» σημείωσε και συμπλήρωσε πως έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο…χαλλούμι!

Δείτε την ανάρτηση από τον Ηρόδοτο Μιλτίάδους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE