11.600 κίτρινα γιλέκα διαδήλωσαν σε όλη τη Γαλλία στην 15η ημέρα κινητοποιήσεων στη χώρα

11.600 κίτρινα γιλέκα διαδήλωσαν σε όλη τη Γαλλία στην 15η ημέρα κινητοποιήσεων στη χώρα

Περίπου 11.600 "κίτρινα γιλέκα" διαδήλωναν σήμερα στη Γαλλία στις 14:00 τοπική ώρα, εκ των οποίων 4.000 στο Παρίσι, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα οποία αμφισβητούνται από τα "κίτρινα γιλέκα", η 15η πράξη της κινητοποίησης έχει σημειώσει μια μικρή αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, την ίδια ώρα, όταν 10.200 διαδηλωτές καταγράφηκαν από το υπουργείο στη Γαλλία, οι 3.000 από τους οποίους στο Παρίσι.
 
Εξάλλου, περίπου 2.500 "κίτρινα γιλέκα" διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης Κλερμόν-Φεράν, σύμφωνα με τη νομαρχία, ορισμένοι από τους οποίους συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της τάξης. "5.000 έως 6.000" άνθρωποι συμμετείχαν στην κινητοποίηση, σύμφωνα με τους διοργανωτές που έκαναν λόγο στο Γαλλικό Πρακτορείο για κάπου 150 ταραχοποιούς, οι οποίοι δεν προέρχονταν από την πόλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE