Μπορεί να «κλείδωσε» η εξάδα ΑΛΛΑ ο στόχος δεν αλλάζει!

Μπορεί να «κλείδωσε» η εξάδα ΑΛΛΑ ο στόχος δεν αλλάζει!

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει αύριο (24/2) την Αλκή για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι είναι και μαθηματικά στην εξάδα όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη που θα παίξει για το τρίποντο και μόνο. Μπροστά από τον κόσμο τους να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το εισιτήριο για το πρώτο γκρουπ.

Ξέρουν πως η Αλκή είναι μια ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα στο ερυθρόλευκο οικοδόμημα και πως θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι για να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας. Άλλωστε η Αλκή έδειξε σε πολλά παιχνίδια πως πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο με καλή τακτική όμως η Νέα Σαλαμίνα έχει τα φόντα να αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών την υπέροχη της ποιοτικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE