ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ δεν είναι, αλλά ΑΞΙΖΕΙ σεβασμό…

ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ δεν είναι, αλλά ΑΞΙΖΕΙ σεβασμό…

Αξιοποίησε τις συγκυρίες (βλέπε αφαίρεση βαθμών από Ανόρθωση) η Ομόνοια και τερμάτισε στην πρώτη εξάδα. Το γράψαμε σε ανύποπτο χρόνο, ότι δεν μιλάμε για επιτυχημένη χρονιά, το ότι ομάδα της Λευκωσίας , τελικά δεν… έπεσε στο δεύτερο γκρουπ. 

Θεωρώ ότι αξίζει λίγο περισσότερο σεβασμό ο προπονητής του τριφυλλιού Γιάννης Αναστασίου, επειδή πριν μερικές εβδομάδες (μετά τον αγώνα με τη Δόξα), είχαν πέσει πάνω του πολλοί οπαδοί (και μερικοί δημοσιογράφοι), να τον «φάνε».

Φτάνοντας στο σημείο, να γράφουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι δεν κάμνει ούτε αυτός για την Ομόνοια και θα έπρεπε να το σκεφτεί καλά ο Παπασταύρου, αν θα τον κρατήσει για τη νέα χρονιά. 

Προσοχή δεν υποστηρίζω ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός, κατέστησε την Ομόνοια σούπερ ομάδα. Όμως, έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο η ομάδα, ειδικά τους τελευταίους δυο μήνες.

Οι τρεις παίχτες που έφερε τον Γενάρη (όπως γράψαμε πολλές φορές και το παρατηρούν σχεδόν οι πάντες), αν μην τι άλλο δεν ήρθαν για τουρισμό και κάνουν τη διαφορά. Σε αντίθεση με αρκετούς απ αυτούς που επέλεξε το Καλοκαίρι ο Άνχελ Γκόμεθ.  

Δεν τον «βαφτίζω» προπονηταρά τον Αναστασίου, αλλά βρε παιδί μου, επαναλαμβάνω δεν είναι κανένας τυχαίος. Στο χρονικό διάστημα που είναι το αφεντικό στο Ηλίας Πούλλος, φαίνεται να βάζει μια τάξη στην «ακαταστασία» που επικρατούσε με το προηγούμενο καθεστώς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top