ΗΧΗΡΗ ατάλα Πικέ για Ρεάλ: «Την άλλη φορά…»

ΗΧΗΡΗ ατάλα Πικέ για Ρεάλ: «Την άλλη φορά…»

Απάντηση στη Ρεάλ έδωσε ο Πικέ, σχετικά με τα παράπονα των Μαδριλένων για το πρόγραμμά τους πριν το Clasico.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν παράπονα για το πρόγραμμα της La Liga, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το Clasico για τα ημιτελικά του Copa del Rey και οι Μαδριλένοι θα είχαν μία ημέρα λιγότερη για ξεκούραση.

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα έπαιξε το απόγευμα του Σαβάτου με τη Σεβίλλη, ενώ η Ρεάλ αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής τη Λεβάντε.

Ο Ζεράρ Πικέ μετά το τέλος του αγώνα στην Ανδαλουσία πέταξε τα… καρφιά του για τη Ρεάλ, λέγοντας: «Την άλλη φορά είχαν μία μέρα παραπάνω ξεκούραση και κερδίσαμε με 5-1…». 

Ο άσος της Μπάρτσα μιλούσε για το ντέρμπι του Οκτωβρίου, όπου η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 τη Ρεάλ και μεσοβδόμαδα υπήρχαν αγώνες του Champions League με τη «βασίλισσα» να αγωνίζεται Τρίτη και την Μπάρτσα Τετάρτη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέφυγαν με τα gender reveal - Ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού από... αέρος - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο
Eurovision 2026: Το τραγούδι της Κύπρου παρουσιάζεται απόψε
Αρχιεπίσκοπος: Μετά το Πάσχα οι αλλαγές στο Καταστατικό της Εκκλησίας της Κύπρου – Τι αλλάζει
Συναγερμός στην Κύπρο: Επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες σε υγρά ηλεκτρονικών τσιγάρων
Συνελήφθη 33χρονος στο Οχάιο για απειλές δολοφονίας κατά του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς
Έρχονται πολλές αργίες τις επόμενες εβδομάδες - Ποιες μέρες δίνουν μια ανάσα ξεκούρασης

 

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE