ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΣΠΑΝΙΟ στο Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ! Μόλις σε 43 λεπτά…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΣΠΑΝΙΟ στο Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ! Μόλις σε 43 λεπτά…

Με την ολοκλήρωση 43 λεπτών στο ντέρμπι Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ είχαν ήδη γίνει τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές, οι τρεις για τους «κόκκινους διάβολους». Η μία εξ’ αυτών, αλλαγή στην αλλαγή (Λίνγκαρντ).

Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Γιούργκεν Κλοπ αναγκάστηκαν να κάνουν νωρίς – νωρίς αλλαγές στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν στο 21′ τον Ερέρα και στο 25′ τον Μάτα, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να περάσει στο ματς Περέιρα και Λίνγκαρντ. Ο τελευταίος, ωστόσο, που προερχόταν από τραυματισμό, χτύπησε στο 43′, ύστερα δηλαδή από 18 λεπτά συμμετοχής, και έγινε αλλαγή στην αλλαγή (τον αντικατέστησε ο Αλέξις Σάντσες).

Όσο για τους «ρεντς», ο Ρομπέρτο Φιρμίνο «λαβώθηκε» και αυτός. Έτσι, στο 31′ ο Κλοπ τον αντικατέστησε με τον Στάριτζ. Τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές, δηλαδή, μέσα σε 43 λεπτά στο «Ολντ Τράφορντ».

Είναι η πρώτη φορά στην φετινή Premier League που γίνονται τόσες αναγκαστικές αλλαγές, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επίσης, έγινε η πρώτη ομάδα που κάνει τρεις αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα Premier League μετά τη Μπέρνλι (τον Ιανουάριο του 2015 κόντρα στην Νιούκαστλ).

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουνάιτεντ είχε νοκ άουτ πριν από το ματς τους Μαρσιάλ και Μάτιτς.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE