Προκαλεί ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας - Εμπρηστικές οι δηλώσεις του για Κύπρο και Αιγαίο

Προκαλεί ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας - Εμπρηστικές οι δηλώσεις του για Κύπρο και Αιγαίο

“Λαμβάνονται κάθε είδους μέτρα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καισάρεια, μετά τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Στην ομιλία του ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “προβαίνουμε σε κάθε είδους δραστηριότητα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και του δικαίου μας στην 462 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων γαλάζια πατρίδα μας”.

“Λαμβάνονται κάθε είδους μέτρα στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο και τη Μαύρη Θάλασσα. Δεν έχει καμιά ευκαιρία επιτυχίας κανένα βήμα που δεν συμπεριλαμβάνουν την Τουρκία. Σε αυτά τα μέρη που ανέφερα, δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο”, ανέφερε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Ο στόχος μας είναι η πλήρης συμμετοχή των νέων με αναπηρίες στην κοινωνία μέσα από ίσες ευκαιρίες, ανέφερε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσίαση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για το Πλαίσιο Πολιτικής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, την Απασχόληση και την Φροντίδα των Ενηλίκων Ατόμων με Αναπηρίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE