Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό αστυνομικός- Γυναίκα κάλεσε και κατήγγειλε ότι της πούλησαν ζάχαρη για «κόκα»

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό αστυνομικός- Γυναίκα κάλεσε και κατήγγειλε ότι της πούλησαν ζάχαρη για «κόκα»

Δεν πίστευε στα αυτιά του αστυνομικός σε σταθμό της Βόρειας Ιρλανδίας όταν γυναίκα τηλεφώνησε και ανέφερε ότι ο άνθρωπος που την προμήθευε με ναρκωτικά της πούλησε «μαύρη» ζάχαρη αντί για κοκαΐνη που του ζήτησε.

Συγκεκριμένα ανέφερε στους αστυνομικούς της περιοχής Craigavon ότι πλήρωσε 200  λίρες για τη συναλλαγή ωστόσο στη συνέχεια αντιλήφθηκε ότι ο έμπορος την «έπιασε κορόιδο»

«Το είπαμε ξανά και θα το πούμε και τώρα, οι έμποροι ναρκωτικών το μόνο που θέλουν είναι να γεμίσουν τις δικές τους τσέπες» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook o  σταθμός του Craigavon

Κάλεσε παράλληλα αν υπάρχουν και άλλοι πολίτες που εξαπατήθηκαν από τον  ίδιο «ντίλερ» να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE