ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο σπίτι τους ενώ ήταν μέσα – Έφυγαν με το αυτοκίνητο της 59χρονης

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο σπίτι τους ενώ ήταν μέσα – Έφυγαν με το αυτοκίνητο της 59χρονης

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής οχήματος διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην την Κυριακή (24/2) από 59χρονη Ελληνοκύπρια, μεταξύ την νύχτας της 23ης και του μεσημεριού της 24ης Φεβρουαρίου, 2019, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου.

Την ώρα που διαπράχθηκε η διάρρηξη και η κλοπή η 59χρονη μαζί με τον σύζυγό της εντός της οικίας. 

Από την κατοικία κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, καθώς και δύο κλειδιά οχημάτων, ενώ στη συνέχεια κλάπηκε το όχημα με αριθμούς εγγραφής KJF172, μάρκας BMW 316, χρώματος μπλε αξίας 2.500 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE