ΛΕΜΕΣΟΣ: Με πλαστό έγγραφο και σε «στρατηγικό» σημείο οι συλληφθέντες -Ο ένας για φόνο, ο άλλος για διάρρηξη και εμπρησμούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με πλαστό έγγραφο και σε «στρατηγικό» σημείο οι συλληφθέντες -Ο ένας για φόνο, ο άλλος για διάρρηξη και εμπρησμούς

Σε στρατηγικό σημείο, κοντά στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας και με πρόσβαση σε δρόμους που οδηγούν προς τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο, βρήκαν κατάλυμα, οι δύο άντρες που συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (25/2) στη Λεμεσό.

Διαβατήριο που βρέθηκε στην κατοχή του ενός εκ των δύο αντρών, ηλικίας 30 και 27 ετών, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/2) και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 30χρονου, εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης που διαπράχθηκε στην επαρχία Λεμεσού και για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων που σημειώθηκε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το δεύτερο άτομο που συνελήφθη κατά την επιχείρηση, φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση φόνου στα κατεχόμενα.

Υπενθυμίζουμε ότι μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/2), σε ξενοδοχείο στη Γερμασόγεια Λεμεσού, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τον αξιωματικό υπηρεσίας, ότι δύο πρόσωπα που βρίσκονταν σε δωμάτιο είχαν στην κατοχή τους όπλο.

Αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες από μέλη μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, του ΤΑΕ, του ΟΠΕ και άλλων τμημάτων, εισήλθαν εντός του διαμερίσματος, στη βάση εντάλματος έρευνας και συνέλαβαν τους δύο άντρες, την κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα έμφορτο πιστόλι και αριθμός σφαιρών. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE