ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Ελεύθερος ο 15χρονος - Δεν την γλίτωσε ο 18χρονος που παρέσυρε πεζό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Ελεύθερος ο 15χρονος - Δεν την γλίτωσε ο 18χρονος που παρέσυρε πεζό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε την Δευτέρα (25/2) 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη ημέρα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης οδικής σύγκρουσης, εγκατάλειψης σκηνής οδικής σύγκρουσης και επίθεσης εναντίον αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία την Κυριακή (24/2) στην επαρχία Λευκωσίας, εντόπισαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, τα οποία μόλις αντιλήφθηκαν το περιπολικό ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Στη συνέχεια ακολουθήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ φέρονται να παραβίασαν κόκκινο σηματοδότη τροχαίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία αυτοκίνητα, σύμφωνα με την πορεία του ενώ, κτύπησε πεζό ο οποίος εκείνη τη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο. Ο οδηγός συνέχισε την πορεία του όπου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 18 και 15 ετών. Εναντίον του 18χρονου εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης, ενώ ο 15χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top