ΚΥΠΡΟΣ: Με την σέσουλα τα λαπόρτα σε φορτηγατζήδες

ΚΥΠΡΟΣ: Με την σέσουλα τα λαπόρτα σε φορτηγατζήδες

Πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 24 Φεβρουαρίου, 2019 η πρώτη ετήσια πανευρωπαϊκή εβδομαδιαία εκστρατεία ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων ‹TISPOL›, στην οποία έλαβε μέρος και η Κυπριακή Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ‹TISPOL›.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν συνολικά 799 έλεγχοι φορτηγών και 39 έλεγχοι λεωφορείων.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, έγιναν συνολικά 497 καταγγελίες (494 αφορούσαν φορτηγά) για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Σκοπός της εκστρατείας ήταν η πρόληψη και αποτροπή πολύνεκρων και άλλων σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων με φορτηγά οχήματα και λεωφορεία και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων αδικημάτων, τα οποία είναι δυνατό να διαπραχθούν από οδηγούς τέτοιων οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect