ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φόρτωσαν στο σαλούν όχημα τους ένα χωράφι αγρέλια από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φόρτωσαν στο σαλούν όχημα τους ένα χωράφι αγρέλια από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέχρι και στη μηχανή του αυτοκινήτου ζεύγους Τουρκοκυπρίων, βρήκαν σπαράγγια οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, το πρωί της Δευτέρας (25/2), κατά τον συνήθη έλεγχο διερχόμενων οχημάτων από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στη Λευκωσία.


Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Τμήμα Τελωνείων Κύπρου μέσω ανάρτησης στο Facebook, φαίνονται να υπάρχουν σπαράγγια, τα γνωστά μας αγρέλια, κυριολεκτικά σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει το Τμήμα Τελωνείων,  το πρωί της Δευτέρας (25/2), κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων από το Σημείο Διέλευσης του Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν σε όχημα με αριθμούς εγγραφής του ψευδοκράτους, στο οποίο επέβαινε ζεύγος Τουρκοκυπρίων, 435 δέσμες σπαράγγια (αγρέλια).

Τόσο τα σπαράγγια, όσο και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά τους στις ελεύθερες περιοχές, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους € 400, πλέον ποσού απόδοσης για το όχημα, ύψους € 200. Με την καταβολή των πιο πάνω ποσών, το όχημα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ τα κατασχεθέντα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE