Αλίμονο να ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ η ήττα στον Βάλε

Αλίμονο να ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ η ήττα στον Βάλε

Ήμουν διστακτικός αν θα έγραφα κάτι, για την ευθύνη του Μπρούνο Βάλε, στη φάση της ισοφάρισης του ΑΠΟΕΛ. 

Υπάρχει σοβαρή ευθύνη του Πορτογάλου κίπερ, παρά τα όποια ελαφρυντικά μπορείς να του δώσεις, ότι… ψιλο-γλίστρησε τη στιγμή που έκανε το σουτ ο Νατέλ, όπως και ότι επηρεάστηκε από την κίνηση του Καζού (για να του δώσει τη μπάλα ο συμπαίχτης του). 

Μιλάμε για ένα πολύπειρο τερματοφύλακα, για τον οποίο γράψαμε πολλές φορές, ότι είναι αχαριστία να στήνεται στον τοίχο, όποτε κάνει ένα σοβαρό λάθος, αλλά να θεωρείται αυτονόητο, όταν κάνει σπουδαίες επεμβάσεις και δίδει βαθμούς στην ομάδα. 

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι είναι πέρα για πέρα άδικο, να «χρεωθεί» το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη χθεσινή αποτυχία στον Πορτογάλο κίπερ. Ήταν αρκετά άλλα πράγματα, που δεν λειτούργησαν σωστά. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.