Η Ανόρθωση για τη νίκη – ανατροπή με προβλήματα κόντρα στην Ομόνοια

Η Ανόρθωση για τη νίκη – ανατροπή με προβλήματα κόντρα στην Ομόνοια

Ανάρτηση από την ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης αναφέρει: 

«Με προβλήματα αλλά και με διάθεση να παλέψει μέχρι τέλους για την νίκη ανατροπή που θα μας δώσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, κατεβαίνει απόψε στο «Κίτιον» η ομάδα μας, για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Ο Κουλουμπρής ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα και ψηλούς πυρετούς, ενώ ο Άγγελος Περικλέους αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα μπορέσει να δώσει βοήθειες.

Παρά ταύτα, το ζητούμενο και αυτό που θέλει ο Γιώργος Κυριάκου από τους φουτσαλιστές μας, είναι να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν για την ανατροπή.

Θυμίζουμε το πρώτο παιχνίδι, τελείωσε με νίκη της Ομόνοιας με 2-0. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα μας, ορίστηκε να ξεκινήσει στις 20:30».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect