Τι αλλάζει την Τετάρτη στο Αμμόχωστος

Τι αλλάζει την Τετάρτη στο Αμμόχωστος

Ενισχυμένος θα είναι ο Ερμής στον αγώνα της χρονιάς με την ΑΕΛ . Ο Ιμπραιμι θα είναι στην διάθεση του Φαν Ντε Χαάγκ και ειδικά η μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Η ομάδα του Ερμή με τον Ιμπραίμι είναι σαφώς καλύτερη αφού και η μπάλα καταφέρνει να κυκλοφορήσει καλυτέρα αλλά και από την άλλη ο Σκοπιανός μπορεί να δημιουργεί χώρους εύκολα για τους επιθετικούς της ομάδας τους αφού είναι ένας από τους λίγους παίκτες που μπορεί να στείλει σωστά την μπάλα στους δυο επιθετικούς.

Η απουσία του Ντε Πίνα από τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ σημαίνει πως ο Ταραλίδης μάλλον θα γυρίσει στην άμυνα κάτι που θα ανοίξει μια θέση στην μεσαία γραμμή.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE