Τι αλλάζει την Τετάρτη στο Αμμόχωστος

Τι αλλάζει την Τετάρτη στο Αμμόχωστος

Ενισχυμένος θα είναι ο Ερμής στον αγώνα της χρονιάς με την ΑΕΛ . Ο Ιμπραιμι θα είναι στην διάθεση του Φαν Ντε Χαάγκ και ειδικά η μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Η ομάδα του Ερμή με τον Ιμπραίμι είναι σαφώς καλύτερη αφού και η μπάλα καταφέρνει να κυκλοφορήσει καλυτέρα αλλά και από την άλλη ο Σκοπιανός μπορεί να δημιουργεί χώρους εύκολα για τους επιθετικούς της ομάδας τους αφού είναι ένας από τους λίγους παίκτες που μπορεί να στείλει σωστά την μπάλα στους δυο επιθετικούς.

Η απουσία του Ντε Πίνα από τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ σημαίνει πως ο Ταραλίδης μάλλον θα γυρίσει στην άμυνα κάτι που θα ανοίξει μια θέση στην μεσαία γραμμή.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE