Η ΑΤΑΚΑ που έπαιζε στον «Αρχάγγελο» μετά την απόφαση του Εφετείου για Ουζόχο

Η ΑΤΑΚΑ που έπαιζε στον «Αρχάγγελο» μετά την απόφαση του Εφετείου για Ουζόχο

Καλεσμένος ήταν το βράδυ της Δευτέρας στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα», ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Στην αρχική του τοποθέτηση, μετά και τη χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα, που έφερε την ομάδα του στην πρώτη θέση, ανέφερε τα πιο κάτω:

Ήταν μια εβδομάδα που όπως είπε και ο κύριος Τραμεντζάνι ήταν δύσκολη.  Έπρεπε να διαχειριστούμε αυτό που συνέβαινε. Αφήσαμε εκτός ομάδας το θέμα της βαθμολογίας…  Ήρθε η απόφαση του Εφετείου, ξέραμε τα δεδομένα και βάλαμε ένα τίτλο… Να πάμε να αποκαταστήσουμε την τάξη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE