Βρήκε λάθος του ρεφ του ντέρμπι Ομόνοια – ΑΕΛ… «Έπρεπε να αποβληθεί…»

Βρήκε λάθος του ρεφ του ντέρμπι Ομόνοια – ΑΕΛ… «Έπρεπε να αποβληθεί…»

Στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα», ο πρώην διαιτητής, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του προχθεσινού ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Νικολάου.

Ο Χρίστος Σκαπούλλης αναφέρθηκε σε δύο φάσεις…

Συγκεκριμένα:

Στο 70’: Περιστατικό Βύντρα και Μεχίας, ο κανονισμός λέει όποιος ποδοσφαιριστής εφαρμόσει αντιαθλητική συμπεριφορά τιμωρείται. Πολύ σωστή η κίτρινη κάρτα από το διαιτητή.

Στο 76’: Φάουλ του Γουίλερ στον Τζιωνή. Καθαρή περίπτωση κόκκινης κάρτας, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έπρεπε να αποβληθεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE