ΛΑΡΝΑΚΑ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 21χρονο - Νοσηλεύεται στην Λευκωσία ο 24χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 21χρονο - Νοσηλεύεται στην Λευκωσία ο 24χρονος

Δύο πρόσωπα ηλικίας 17 και 21 χρόνων, συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (25/2) και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε πληροφορία από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ότι, 24χρονος είχε μεταφερθεί τραυματισμένος στο Νοσοκομείο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία του 24χρονου, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του στην επαρχία Λάρνακας, εισήλθαν σε αυτή τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με ξύλα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, ο 24χρονος έφερε μεταξύ άλλων τραυμάτων, κρανιοεγκεφαλική κάκωση και επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE