MasterChef: Τα έβαλε και με τους συμπαίκτες της – «Θα αρχίσουν να με φοβούνται» - VIDEO

MasterChef: Τα έβαλε και με τους συμπαίκτες της – «Θα αρχίσουν να με φοβούνται» - VIDEO

Νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας του Δευτεριάτικου (25/2) MasterChef ήταν η Άλκηστις Αλεξάκη και αυτό της έδωσε το δικαίωμα να μπει στο pantry.

Εκεί, που οι κριτές της έδωσαν τη δυνατότητα να διαλέξει τρία υλικά για την επόμενη διαδικασία αλλά και να βάλει …stop σε κάποια από τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι συμπαίκτες της στην αμέσως επόμενη δοκιμασία.

Η Άλκηστις, λοιπόν, θέλησε να δυσκολέψει τη διαδικασία για να μάθουν να την εκτιμούν και να τη σέβονται περισσότερο, όπως εξήγησε.

Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές της δηλώσεις:

«Δεν μ’ ενδιαφέρει είτε κάψω είτε ανεβάσω κάποιον. Θα παίξω τέρμα στρατηγικά, γιατί θέλω να αποδείξω κάποια πράγματα για να δούμε ποιοι είναι οι μάγειρες εδώ μέσα και ποιοι όχι. Από τα 17 άτομα που έχουν μείνει στο σπίτι, τα 6-7 δεν σέβονται τις επιλογές μου, τη γνώμη μου. Είμαι σαν ένα φάντασμα που δεν στηρίζονται καν στη γνώμη του. Με απωθούν τελείως»

«Από τα άτομα μέσα στο σπίτι μόνο ο Παντελής και η Μαρία λένε την αλήθεια. Μ’ αρέσει που τούς δυσκόλεψα. Μ’ αυτό πιστεύω θα με εκτιμήσουν, και θα αρχίσουν να με φοβούνται περισσότερο μαγειρικά. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να μου γυρίσεις μπούμερανγκ, δε γουστάρω να ανοίξουν στόματα, θέλω να τα κλείσω».

Δείτε την Άλκηστις να απολαμβάνει τα …stop που έβαλε στους συμπαίκτες της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE