Τι κάνει ακαταμάχητο αυτόν τον άνδρα στις γυναίκες; Δείτε το μυστικό του στο μήκος....!

Τι κάνει ακαταμάχητο αυτόν τον άνδρα στις γυναίκες; Δείτε το μυστικό του στο μήκος....!

Το μυστικό επιτυχίας αυτού του Ουκρανού στο λεγόμενο «αδύναμο φύλλο» έγκειται στο μήκος. Tων βλεφαρίδων του!

Κι όμως, όπως ομολογεί ο ίδιος, οι βλεφαρίδες του είναι το χαρακτηριστικό που ασκεί ακατανίκητη έλξη στις γυναίκες που θα ήθελαν να αποκτήσουν το φυσικό αυτό αποτέλεσμα στο βλέμμα τους.

Ο 58χρονος από το Κίεβο επιμένει πως οι βλεφαρίδες του είναι αποτέλεσμα ειδικής, μυστικής διατροφής. Παραδέχεται πως οι γυναίκες τον σταματούν στο δρόμο και τον ρωτούν το μυστικό του, όμως, μάταια. Εκείνος αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει ποια τροφή μακραίνει τις βλεφαρίδες.

Τα ματοτσίνορα του 58χρονου έχουν μήκος 3 εκατοστά. «Ο περισσότερος κόσμος, άνδρες ή γυναίκες, δε δίνει βάση στο τι λέω γιατί το ενδιαφέρον του μονοπωλούν οι βλεφαρίδες», λέει ο ίδιος.

Πάντως, παραδέχεται πως δεν έχει ουσία να τις... «καλλιεργήσει» περισσότερο, ώστε να διεκδικήσει έναν τίτλο από το Γκίνες καθώς «βαραίνουν υπερβολικά τα βλέφαρα και η όραση του είναι περιορισμένη».

Σύμφωνα, πάντως, με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, οι μακρύτερες βλεφαρίδες που έχουν καταγραφεί ποτέ ήταν 6.99 εκατοστά και ανήκαν στην Αμερικανίδα Στιούαρτ Μίλερ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE