Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοείτο στην Κρήτη - Χάθηκε μέσα στην κακοκαιρία

Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοείτο στην Κρήτη - Χάθηκε μέσα στην κακοκαιρία

Ο 61χρονος βοσκός αγνοείτο στον Αποκόρωνα της Κρήτης. 

Ο 61χρονος κτηνοτρόφος χάθηκε στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, πιθανότατα από τα νερά ορμητικού χειμάρρου.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και προσπαθούσε να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη. Περίπου στις 2 το μεσημέρι, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, χωρίς όμως να βρεθεί ο ίδιος.

Στην επιχείρηση συμμετειχαν συνολικά 60 πυροσβέστες, ενώ από την Αθήνα έφθασαν την Δευτέρα (25/2) εξειδικευμένοι δύτες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και με πλωτά μέσα που διατέθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, ενώ καθοριστικής σημασίας θεωρείτο η πτήση drones που είχαν αξιοποιηθεί και στην πρόσφατη επιχείρηση στον Γεροπόταμο στη Μεσαρά.

Δυστυχώς όμως, ο άτυχος 61χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/2) νεκρός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE