Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής και η συνέχεια

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής και η συνέχεια

Την ερχόμενη Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 1η Μαρτίου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Futsal και ανάλογα με το βαθμολογικό απολογισμό των ομάδων, θα καθοριστεί και το πρόγραμμα για τους αγώνες κατάταξης που θα ακολουθήσουν μέχρι την ανάδειξη του Πρωταθλητή.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου
19:00 ΑΕΚ – Ομόνοια (Cytavision)
19:00 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

Παρασκευή 1η Μαρτίου
19:00 ΑΕΛ – ΑΜΕΚ Καψάλου
20:30 Ararat / Fonbet –  Αθηαίνου AC

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/8438986

Η δεύτερη φάση θα αρχίσει στις 7 Μαρτίου και από κάθε ζευγάρι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα σύμφωνα και με την Προκήρυξη θα αρχίσει ως ακολούθως:

ΑΠΟΕΛ – 8ος βαθμολογίας 
2ος βαθμολογίας – 7ος βαθμολογίας
3ος βαθμολογίας – 6ος βαθμολογίας
Ανόρθωση – Ararat / Fonbet

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία για την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προέβη σε δηλώσεις που φωτίζουν τρεις παράλληλες και ιδιαίτερα ευαίσθητες υποθέσεις: Την υπόθεση της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Ελλάδα, το έργο στο Βασιλικό και την επερχόμενη παναπεργία για την ΑΤΑ. Πίσω από τις επίσημες τοποθετήσεις, όμως, αναδεικνύονται ερωτήματα για την πραγματική πολιτική βούληση, τη διοικητική επάρκεια και την αξιοπιστία των θεσμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE