Όλα ρευστά από την τρίτη θέση μέχρι και την έκτη

Όλα ρευστά από την τρίτη θέση μέχρι και την έκτη

Mικρές οι διαφορές στο πρώτο γκρουπ από την τρίτη μέχρι και την έκτη θέση και όλα είναι ανοικτά για την κατάκτηση μιας θέσης που θα οδηγήσει στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια που είναι μπροστά με 39 βαθμούς σίγουρα έχει το πλεονέκτημα αλλά και ο Ερμής που είναι στην έκτη θέση με 35 βαθμούς κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει.

Όπως όλα δείχνουν τα μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι αυτά που θα κρίνουν την κατάληψη της τρίτης θέσης

Η βαθμολογία πριν από την έναρξη των αγώνων κατάταξης

ΟΜΟΝΟΙΑ            39

 ΑΕΚ                      39

ΑΝΟΡΘΩΣΗ         38

ΕΡΜΗΣ Αρ            35

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE