ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα με γυναίκα – Κρίσιμα στο νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργατικό ατύχημα με γυναίκα – Κρίσιμα στο νοσοκομείο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται γυναίκα μετά από εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί της Τρίτης 26/0 στο Ζακάκι στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται, 46χρονη υπάλληλος υπεραγοράς, βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα σε αποθήκη, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων.

Στον χώρο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας όπως και Λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.