Ξύλο στην Ισπανία

Ξύλο στην Ισπανία

Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης γίνονται πάντα… αίμα και άμμος. Το ξύλο και οι αποβολές πέφτουν σε αφθονία. Το σκηνικό μύριζε «πόλεμο» και φέτος. Από την μία η δεύτερη ομάδα σε κίτρινες κάρτες με 77 (Σεβίλλη) και από την άλλη οι κομάντος του Ντιέγκο Σιμεόνε που είναι η δεύτερη ομάδα σε αποβολές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν .

Γκολ δεν μπήκε στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Δεν θα μπορούσε να μπει, αφού οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Σεβίλλη διατήρησε για 21ο σερί παιχνίδι το εντός έδρας αήττητο, μα οι «ροχιμπλάνκος» ήταν αυτοί που βγήκαν νικητές στο ξύλο, κερδίζοντας την άτυπη μάχη στις κίτρινες κάρτες (7-4) με τον Γκριζμάν να γλιτώνει την αποβολή για εγκληματικό μαρκάρισμα στην επανάληψη.

Λίγο μετά από την αναιμική εμφάνιση στο Λεβερκούζεν (1-0) που θέτει εν αμφιβόλω την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ροχιμπλάνκος» κόλλησαν σε ένα ακόμα ματς, χάνοντας πια κάθε επαφή με τους δύο πρώτοπόρους και νιώθουν πια καυτή την ανάσα της Βαλένθια που πλησίασε στον πόντο.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και προέβησαν σε δηλώσεις. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE