Ξύλο στην Ισπανία

Ξύλο στην Ισπανία

Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης γίνονται πάντα… αίμα και άμμος. Το ξύλο και οι αποβολές πέφτουν σε αφθονία. Το σκηνικό μύριζε «πόλεμο» και φέτος. Από την μία η δεύτερη ομάδα σε κίτρινες κάρτες με 77 (Σεβίλλη) και από την άλλη οι κομάντος του Ντιέγκο Σιμεόνε που είναι η δεύτερη ομάδα σε αποβολές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν .

Γκολ δεν μπήκε στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Δεν θα μπορούσε να μπει, αφού οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Σεβίλλη διατήρησε για 21ο σερί παιχνίδι το εντός έδρας αήττητο, μα οι «ροχιμπλάνκος» ήταν αυτοί που βγήκαν νικητές στο ξύλο, κερδίζοντας την άτυπη μάχη στις κίτρινες κάρτες (7-4) με τον Γκριζμάν να γλιτώνει την αποβολή για εγκληματικό μαρκάρισμα στην επανάληψη.

Λίγο μετά από την αναιμική εμφάνιση στο Λεβερκούζεν (1-0) που θέτει εν αμφιβόλω την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ροχιμπλάνκος» κόλλησαν σε ένα ακόμα ματς, χάνοντας πια κάθε επαφή με τους δύο πρώτοπόρους και νιώθουν πια καυτή την ανάσα της Βαλένθια που πλησίασε στον πόντο.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε όσα έγιναν:

BEST OF TOTHEMAONLINE