Σε στάση εργασίας κατέρχονται αύριο οι καθηγητές μέλη της ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ στις Τεχνικές Σχολές παγκύπρια

Σε στάση εργασίας κατέρχονται αύριο οι καθηγητές μέλη της ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ στις Τεχνικές Σχολές παγκύπρια

Σε μονόωρη στάση εργασίας κατέρχονται αύριο οι καθηγητές μέλη της ΟΛΤΕΚ και της ΟΕΛΜΕΚ, στις Τεχνικές Σχολές Παγκύπρια, διαμαρτυρόμενοι για το νέο περιστατικό βίας που σημειώθηκε την Τρίτη 26/2 στη Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου  σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν απόψε οι ηγεσίες των δύο εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ συζητήθηκε το θέμα του νέου περιστατικού βίας που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.
 
Πρόσθεσε ότι «αποφασίστηκε όπως αύριο στις 09.00 το πρωί οι Γραμματείες των δύο εκπαιδευτικών Οργανώσεων επισκεφθούν τη Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα. Επίσης στις Τεχνικές Σχολές παγκύπρια, οι καθηγητές μέλη της ΟΛΤΕΚ και της ΟΕΛΜΕΚ, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας κατά την πέμπτη περίοδο μαθημάτων, δηλαδή γύρω στις 11 το πρωί».
 
Όπως είπε ο κ. Λυσάνδρου «η στάση εργασίας πραγματοποιείται για να διαμαρτυρηθούμε και για να ευαισθητοποιήσουμε όλους, ότι η βία στα σχολεία είναι ένα πρόβλημα το οποίο εάν δεν επιλυθεί, τουλάχιστον να αμβλυνθεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE