ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος, εξακολουθούν να είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση οι δρόμοι:
• Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού
• Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή
• Σαλαμιούς – Γαλαταριάς, στο γεφύρι Παναγίας του Σίντι
• Αγίου Νικολάου – Μαντριών.

Επίσης, ανοικτοί αλλά επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών είναι οι δρόμοι Αγίου Νικολάου – Καμιναριών και Σταυροκόννου – Φιλούσας.   
 
Στην επαρχία Λευκωσίας, λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στους πιο κάτω δρόμους:
• Κυκλικός Κόμβος Αρχαγγέλου
• Γεφύρι Αλεξανδρουπόλεως (Δημαρχείο Στροβόλου)
• Γεφύρι Ερυθρού Σταυρού 

Λόγω έντονων βροχοπτώσεων και δυνατών ανέμων που παρατηρούνται σε αρκετές περιοχές, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων. 

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE