ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 31χρονος ξέφυγε της Αστυνομίας κτυπώντας τα περιπολικά - Όπλα στην οικία του

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 31χρονος ξέφυγε της Αστυνομίας κτυπώντας τα περιπολικά - Όπλα στην οικία του

Επεισοδιακή καταδίωξη της Αστυνομίας σε 31χρονο στη Ξυλοφάγου, διαδραματίστηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (26/02). 

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία της Αστυνομίας για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ξεκίνησαν έρευνες για εντοπισμό του φτάνοντας στην οικία του.

Ο 31χρονος που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, εισήλθε στο αυτοκίνητο του και κτυπώντας στα περιπολικά ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.  

Αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν καταδίωξη του 31χρονου, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημα του και κατάφερε να διαφύγει πεζός. Στην συνέχεια διενεργήθηκαν έρευνες στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν κυνηγετικό όπλο και δύο αεροβόλα.  

Εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από τις Αρχές.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE