Παρίσι: Συνάντηση Μακρόν - Μνούτσιν

Παρίσι: Συνάντηση Μακρόν - Μνούτσιν

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν ταξιδεύει προς το Παρίσι, όπου είναι προγραμματισμένο να γίνει δεκτός το απόγευμα από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, γνωστοποίησε μια εκπρόσωπος της γαλλικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον.

Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών για να σχολιάσει την πληροφορία. Οι υπηρεσίες του Μνούτσιν δεν έχουν κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το ταξίδι αυτό.

   Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της γαλλικής διπλωματικής αποστολής στις ΗΠΑ, η συνάντηση είναι καταχωρισμένη στο επίσημο πρόγραμμα του Μακρόν για τις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Κύπρου). Δεν υπάρχουν όμως μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για το αντικείμενο των συνομιλιών του Αμερικανού υπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο.

(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE