Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.
Για να πληρώσουν τους παίχτες και τους άλλους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και για να «κλείσουν» και άλλες από τις μεγάλες «τρύπε που άνοιξε η διοίκηση Παντελή.
Πληροφορίες φέρουν την ηγεσία του σωματείου, να ζήτησε από τη διεύθυνση της Cablenet να τους δώσουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ (προείσπραξη για τη συμφωνία που έκανε πριν ένα χρόνο η διοίκηση της εταιρίας). Η Ανόρθωση θα «στεγάζεται» τηλεοπτικά στην καινούργια πλατφόρμα, από το προσεχές Καλοκαίρι.
Η διοίκηση του σωματείου απευθύνθηκε επίσης και σε πρώην παράγοντες, οι οποίες έχουν την οικονομική επιφάνεια, για να βοηθήσουν στην υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις